Diensten

Wat bieden wij u?

Website Creeren

“Bent u van plan een website te laten maken voor uw bedrijf of organisatie?”

Ga na wat u precies met uw site van plan bent. Wilt u mensen informeren, uw diensten presenteren of producten verkopen? Misschien heeft u liever dat na het bekijken van uw website klanten direct contact met u opnemen om hen persoonlijk te woord te staan.

creeren

Samen bekijken we wat u daadwerkelijk verwacht van uw website en hoe we die doelstelling het beste kunnen bereiken. Zo komen we niet tot een generieke resultaat maar een website die het beste weergeeft wat u voor ogen heeft en de doelstelling bereikt die u wenst.

Optimalisatie

“Hoe zorg je er nou voor dat jouw website, nieuw of bestaand, gevonden wordt en de bezoekers aantrekt waar jij naar op zoek bent?”

Het is belangrijk dat jouw website hoog in de lijst van de zoekmachine komt te staan op het moment dat er op de juiste zoektermen wordt gezocht, maar het is net zo belangrijk om bezoekers de juiste informatie te geven wanneer ze op jouw website terecht komen zodat ze niet snel doorklikken naar een andere website.

SEO

Het optimaliseren van een website is echter geen trucje die je een keer uithaalt en dan direct perfect werkt. Het is een proces waarbij wij weer samen gaan kijken wat de gewenste resultaten oplevert. Je kunt hier uiteraard voor kiezen bij het creëren van jouw nieuwe website maar uiteraard is het ook heel goed mogelijk om jouw bestaande website eens onder de loep te nemen om te kijken deze aantrekkelijker gemaakt kan worden voor zoekmachines en daadwerkelijke bezoekers.

Onderhoud

“Wilt u een professionele uitstraling van uw website?”

Dan is goed onderhoud een eerste vereiste! Door gebrek aan onderhoud kan uw traag laden, niet goed meer goed functioneren en zelfs onveilig worden. Een niet onderhouden website is een slechte eerste indruk van uw bedrijf.

onderhoud

Heeft u geen tijd om dit onderhoud zelf uit te voeren of weet u niet hoe dit moet? In dat geval neem ik deze zorg graag van u over.

Het onderhoud van uw site kunt u laten uitvoeren op basis van een uurtarief of door middel van een maandtarief (elk moment opzegbaar).