Diensten

Wat heb ik u te bieden?

Website Creeren

Bent u van plan een website te laten maken voor uw bedrijf of organisatie? Ga dan eerst na wat u precies met uw site van plan bent. Wilt u mensen informeren, uw diensten presenteren of producten verkopen? Het zou ook kunnen dat u liever heeft dat na het bekijken van uw website klanten contact met u opnemen om hen vervolgens persoonlijk te woord te staan of wilt u ze informeren waar ze u kunnen bezoeken.

creeren

Samen gaan we eerst kijken wat u daadwerkelijk verwacht van uw website en hoe we die doelstelling het beste kunnen bereiken. Zo komen we niet tot een generieke resultaat maar een website die het beste weergeeft wat u voor ogen heeft en de doelstelling bereikt die u wenst.

Onderhoud

Wilt u een professionele uitstraling van uw website? Dan is goed onderhoud een eerste vereiste! Door gebrek aan onderhoud kan uw traag laden, niet goed meer goed functioneren en zelfs onveilig worden.

onderhoud

Heeft u geen tijd om dit onderhoud zelf uit te voeren of weet u niet hoe dit moet? In dat geval neem ik deze zorg graag van u over.

Het onderhoud van uw site kunt u laten uitvoeren op basis van een uurtarief of door middel van een maandtarief (elk moment opzegbaar).

Optimalisatie

Hoe zorg je er nou voor dat jouw website, nieuw of bestaand, gevonden wordt en de bezoekers aantrekt waar jij naar op zoek bent? Om die vraag te beantwoorden moet je je realiseren dat dit niet zo’n simpele opgave is als je misschien in eerste instantie denkt. Je zult vast wel eens hebben gezocht naar bepaalde informatie en niet altijd lukt het om direct dat te vinden waar je naar op zoek bent. Je komt dan vervolgens op websites terecht waar je niet direct de gewenste informatie kunt vinden en weer doorklikt naar een volgende website of een nieuwe zoekopdracht ingeeft bij jouw zoekmachine in de hoop een website te vinden die jouw wel het gewenste antwoord kan geven.

Je ziet dat website optimalisatie zich niet beperkt tot één simpel gegeven. Het is belangrijk dat jouw website hoog in de lijst van de zoekmachine komt te staan op het moment dat er op de juiste zoektermen wordt gezocht, maar het is net zo belangrijk om de bezoek de juiste informatie te geven wanneer ze op jouw website terecht komen zodat ze niet snel doorklikken naar een andere website. Wanneer we samen een nieuwe website voor jou maken kunnen we deze gaan optimaliseren zodat de kans groter wordt dat de website de gewenste bezoekers krijgt en deze bezoekers de informatie krijgen waar ze naar op zoek zijn.

Het optimaliseren van een website is echter geen trucje die je een keer uithaalt en dan direct perfect werkt. Het is een proces waarbij wij weer samen gaan kijken wat de gewenste resultaten oplevert. Je kunt hier uiteraard voor kiezen bij het creëren van jouw nieuwe website maar uiteraard is het ook heel goed mogelijk om jouw bestaande website eens onder de loep te nemen om te kijken deze aantrekkelijker gemaakt kan worden voor zoekmachines en daadwerkelijke bezoekers.