Hugo Commandeur

Persoonlijk Webdesign

Persoonlijk. geinteresseerd. klantgericht.

Van jongs af aan heeft automatisering en met name het internet een grote aantrekkingskracht op mij gehad. Al in de jaren ’90 maakte ik mijn eerste websites voornamelijk door het gebruik van WYSIWYG programmatuur zoals bijvoorbeeld Frontpage.

Door een zeer brede interesse in wat het leven te bieden heeft heb ik mij op professioneel gebied echter op een carriere gericht buiten de IT. De ervaringen die ik daarbij heb opgedaan wil ik nu gebruiken om u op persoonlijke wijze van dienst te zijn de website te maken die bij u past. Het moet echter bovenal uw website worden die voor u het gewenste resultaat oplevert!

"Samen maken wij de site die u nodig heeft"

Een website begint bij u. Mijn kracht ligt in de oprechte interesse om met elkaar de juiste website te maken. Het is belangrijk om er achter te komen wie u bent, wat uw bedrijf doet en wat u met uw website wilt bereiken. Samen gaan wij  aan de slag om die uitgangspunten om te zetten in de website die voor u dat doel gaat bereiken.